Странички ленти за BMW

Марка: foliobg
Код на продукта: bmw-lenti-1
Наличност: В наличност

Възможни варианти

Избери цвят: *

39,00 лв
-+

Странички ленти за BMW

Предимства и характеристики на този продукт

Страничните ленти от този вид са с дължина 190.5 cm и широчина 11.4 cm, поставят се бързо и лесно; апликацията им е НЕ перманентна.

Можем да доставим и цвят по поръчка.

Допълнителната информация относно заявките на цвят по поръчка се намира в дъното на страницата.

Използвани материали

За оптимално напасване към автомобила, нашите модели преминават през прецизна компютърна обработка, режат се електронно, а за направата им се използват висококачествени професионални автомобилни фолиа от винил. Материалът, от който са изработени предлаганите от нас винилни фолиа е високо устойчив на всички видове неблагоприятни атмосферни условия и може да бъде отстранен безпроблемно и без остатък, ако това се наложи. Най-богатият избор с поддържан асортимент от над 30 цветове и модел е при нас!

Съдържание на комплекта

Този модел включва  2 бр. ленти - 11.4 cm широка и 190.5 cm дълга, като тази т.нар. ''транзитивен'' ефект в края на ивицата е част от тази дължина. Размерът на лентата е достатъчен за напасване към почти всички модели на BMW, като характерния ефект се поставя накрая. Ако целта е продуктът да покрие друг, по-къс участък от каросерията на колата, стикерърт лесно може да се скъси в предната си част, за да не се загуби ефекта.

Съвети – при апликация на стикерите

НИВО НА СЛОЖНОСТ ПРИ ПОСТАВЯНЕ – НЕ СА НЕОБХОДИМИ СПЕЦИАЛНИ ИНСТРУМЕНТИ И УМЕНИЯ! ГАРАНТИРАНО - ОТЛИЧЕН РЕЗУЛТАТ!

Гаранция: В случай, че прудуктът не отговаря на първоначалните ти изисквания в качеството си на клиент, ти можеш да го изпратиш обратно, за да го замениш с друг продукт или за да поискаш обратно парите за стойността му.

С едногодишна гаранция от производителя.

ЗАПАЗВАМЕ ПРАВОТО СИ ЗА УДЪЛЖАВАНЕ СРОКА ЗА ДОСТАВКА В СЛУЧАИТЕ НА СПЕЦИАЛНИ ПОРЪЧКИ, ИЗИСКВАЩИ ДОПЪЛНИТЕЛНО РЯЗАНЕ ПО ЗАЯВКА НА КЛИЕНТА. РАЗГЛЕЖДАТ СЕ ВСИЧКИ КЛИЕНТСКИ ИЗИСКВАНИЯ, ВЪЗМОЖНИ ДОПЪЛНЕНИЯ И КОМЕНТАРИ.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:

Продължи