Стикери и лепенки за автомобили
Добре дошли! Вход | Регистрация
  • Доставка

    За цялата страна

  • Монтаж

    На всякакви видеве фолио и стикери

  • Поръчка по телефон:

    0899 915 662

Вашата кошница е празна!

Състезателни ленти - BMW

Състезателни ленти - BMW
Състезателни ленти - BMW Състезателни ленти - BMW Състезателни ленти - BMW Състезателни ленти - BMW Състезателни ленти - BMW Състезателни ленти - BMW
Производител:
foliobg

Цена: 59.00 лв 45.00 лв

Опции


* Избери цвят:

Добави към любими Добави в Сравни
К-во:  

Състезателни ленти - BMW

Използвани материали

За оптимално напасване към автомобила, нашите модели преминават през прецизна компютърна обработка, режат се електронно, а за направата им се използват висококачествени професионални автомобилни фолиа от винил. Материалът, от който са изработени всички винилни фолиа е високо устойчив на всички видове неблагоприятни атмосферни условия и може да бъде отстранен безпроблемно и без остатък, ако това се наложи.

Съдържание на комплекта

Всеки вариант на различните модели съдържа в комплекта, който ще получите, 1 бр. лента с дължина 168 cm. Тази дължина покрива капака на почти всички модели леки коли на BMW, както или панела на покрива, или багажника до самата броня. За облепянето на целия автомобил, препоръчваме комплекта Full Body Kit, който съдържа достатъчно ленти с подходяща дължина, която да премине през панелите и на трите зони (Капак – покрив – багажник).

Съвети – при апликация на стикерите

Нашата препоръка е, апликацията на продукта да се извърши с помощта на вода и сапун. Преди всичко е необходимо повърхността, където ще бъде поставен стикера, да бъде почистена основно, след което същото място да се сапуниса – за да се улесни бързото и безпроблемно вдигане и последващо фиксиране на лентите, в случай че сме поставили неправилно. Апликацията на продукта върху мокра повърхност ще улесни плавното напасване на стикера с внимателно приплъзване до желаната позиция, след което с помощта на стара кредитна карта водата лесно се отстранява и се подсушава със сешоар с внимателни движения, за да се избегне избутването на стикера. Малките мехурчета въздух, които е невъзможно да бъдат изтласкани с картата, ще изчезнат от само себе си след няколко дни.

НИВО НА СЛОЖНОСТ ПРИ ПОСТАВЯНЕ – НЕ СА НЕОБХОДИМИ СПЕЦИАЛНИ ИНСТРУМЕНТИ И УМЕНИЯ! ГАРАНТИРАНО - ОТЛИЧЕН РЕЗУЛТАТ!

В случай, че прудуктът не отговаря на първоначалните изисквания, можеш да го изпратиш обратно, за да го замениш с друг продукт или да поискаш парите за стойността му.

Напишете ревю

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода в полето отдолу: