Стикери и лепенки за автомобили
Добре дошли! Вход | Регистрация
  • Доставка

    За цялата страна

  • Монтаж

    На всякакви видеве фолио и стикери

  • Поръчка по телефон:

    0899 915 662

Вашата кошница е празна!

Монтаж на стикери - сух метод

Монтаж на стикери - сух метод

Преди да се запознаеш по-подробно с настоящия Наръчник с инструкции за монтаж и демонтаж, разгледай тази схема и научи как са обозначени пластовете, от които се състои всяка автомобилна декорация:

Монтаж на автомобилни стикери

  1. Вземи точните размери на мястото за облепяне, след което закрепи там едната дълга страна на стикера с тиксо за фиксиране:


2. Отлепи ГЛАНЦОВИЯ ПРЕДПАЗИТЕЛ от лепящия гръб на стикера, както и горния предпазен слой (ТРАНСПОРТНО ФОЛИО), започвайки от страната, която е срещуположна на временно фиксираната с тиксото страна:

3. Постепенно, с помоща на гумена шпакла или стара кредитна карта, започнете да прилепяте изображението към повърхността на автомобила.

4. След като приключите с прилепянето, повторете действието във всички посоки.

5, Готови сте да пристъпите към отстраняване на транспортната лента. Бавно и внимателно под малук ъгъл премахнете спомагателната хартиена лента.

 

 

! Внимание: След като долния ГЛАНЦОВ ПРЕДПАЗИТЕЛ се премахне, лепящата част на стикера започва моментно да прилепя върху околните повърхности, особено в условията на по-висока температура. Да се избягва поставянето му в това състояние върху други повърхности, освен върху предназначените за облепяне. ЛЕПЯЩИЯТ СТИКЕР се прикрепя здраво към повърхностите само за секунди, включително и върху собствената си повърхност (при усукване). В случай, че поставянето му стане по грешка, отстраняването на стикера без да се наруши целостта на фолиото ще бъде трудно и дори невъзможно.


0 Коментар до "Монтаж на стикери - сух метод"

Напишете коментар

Вашето име:


Коментарt: Бележка: HTML не е преведен!

Вкарай кода в кутията: