Стикери и лепенки за автомобили
Добре дошли! Вход | Регистрация
  • Доставка

    За цялата страна

  • Монтаж

    На всякакви видеве фолио и стикери

  • Поръчка по телефон:

    0899 915 662

Вашата кошница е празна!

Как да заличим с фолио следи от градушката по колата

Как да заличим с фолио следи от градушката по колата

Фолио, лепенки и стикери за  коли, когато вдъхновението ви „удари” след градушката

Фолио за таван на Mini Cooper

Кога е идеалното време за тунинг на автомобила ви? Може би перфектният отговор е - когато имате средства, вдъхновение и време, за да се заемете точно с тази задача пред всички останали, които ви очакват. И ако перфектното време така и никога не идва, то често природата услужливо се намесва и вместо да ви „удари” вдъхновението, „удря” градушка. Целта е постигната донякъде – обликът на колата ви е променен, макар и не точно според вашия вкус. За сметка на това обаче вече имате уникална „декорация” на автомобила си, която привлича погледите.

фолио за таван

След силната градушка вдъхновението със сигурност също вече ви е „ударило” и може би търсите най-лесния и бърз начин за осъществяване на практика на клишето „да превърнете дефекта в ефект”. Най-изгодното и креативно средство за замаскиране на по-малки „декорации” във формата на дупчици и драскотини е фолио за облепяне на коли. Материалите, от които са създадени стикерите и лепенките осигуряват допълнителна защита на боята на автомобила от климатичните условия и „настроения” на природата.

стикери за коли - цветенца

Лепенките с флорални мотиви например се предлагат в различна големина и могат да се поставят отделно или в комбинация, аранжирани изцяло според вашите предпочитания, за да покриете всички несъвършенства по повърхността на колата. Подходящи са за апликация както върху стъклата на автомобила, така и върху покрива, багажника и вратите – с други думи, навсякъде, където откриете дефект, който искате да превърнете в ефект.

лепенки за кола - цветя

Най-голямото предимство на фолиото за коли е, че можете да го поставите сами когато и където решите. Ако природата е „декорирала” по-голяма част от повърхността на автомобила ви, то сега е моментът да тунинговате колата си с фолио за пълно облепяне или оригинални стикери за капак. Изборът от цветове, форми и размери за стикери за коли ще възбуди въображението ви за тунинг на автомобила, а цената, ще ви провокира да действате веднага.  


0 Коментар до "Как да заличим с фолио следи от градушката по колата"

Напишете коментар

Вашето име:


Коментарt: Бележка: HTML не е преведен!

Вкарай кода в кутията: