Стикери и лепенки за автомобили
Добре дошли! Вход | Регистрация
  • Доставка

    За цялата страна

  • Монтаж

    На всякакви видеве фолио и стикери

  • Поръчка по телефон:

    0899 915 662

Вашата кошница е празна!

Декорация за коли със стикери

Декорация за коли със стикери

Отскоро си мислиш, че би било супер, ако добавиш някаква интересна декорация към автомобила си? FolioBG.info всеки ден добавя в сайта си нови и нови допълнения със свежарски и класически варианти и модели автомобилни стикери, както и широкообхватни автомобилно фолиа за апликация. Предлагаме и възможността за стикери по поръчка - т.е. ти ни описваш или ни изпращаш картинка и ние реализираме проекта ти на съответната цена, която ще калкулираме според площта на винилната декорация.

Стикери за audi

Нашата цел е да обогатим предлагането на сайта си така, че в него всеки да намери нещо подходящо за себе си – състезателни ленти, пламъци, звезди, балони, клони, цветя, летящи птици, пълзящи гущери, други спортни теми, патриотичен дизайн, карикатури, герои, емблеми, знамена и много повече - и всички те биха могли да бъдат персонализирани.

стикери за VW преден капак

Опитай нещо различно и ти, открий акцента, който ще обнови облика на автомобила ти и ще изрази част от индивидуалността ти! Не пропускай да съобразиш размера и подходящия цвят спрямо формата и нюанса на колата.

лепенки за коли с цветя