Стикери и лепенки за автомобили
Добре дошли! Вход | Регистрация
  • Доставка

    За цялата страна

  • Монтаж

    На всякакви видеве фолио и стикери

  • Поръчка по телефон:

    0899 915 662

Вашата кошница е празна!

Новини

Декорация за коли със стикери
Отскоро си мислиш, че би било супер, ако добавиш някаква интересна декорация към автомобила си? FolioBG.info всеки ден добавя в сайта си нови и нови допълнения със свежарски и класически варианти и модели автомобилни стикери, както и широкообхватни автомобилно фолиа за апликация. Предлагаме и възможността за стикери по поръчка - т.е. ти ни описваш или ни изпращаш картинка и ние реализираме проекта ти на съответната цена, която ще калкулираме според площта на винилната декорация. Нашата це..
Прочети повече
Демонтаж на стикери
В случай, че е необходим демонтаж на автомобилните стикери, най-ефикасно е за целта да се използва т.нар. бързо – нагряващ метод. 1. Използвай сешоар, нагряваща лампа, гореща вода или пистолет за горещ въздух; 2. Започни да нагряваш повърхността на декорацията, започвайки с някой от външните ъгли; 3. Разлепи края на декорацията и повдигни. Използвай острие като бръснарско ножче САМО върху стъклени повърхности (автомобилни прозорци/ автомобилни стъкла) 4. Продължи да отлепяш декор..
0 коментари
Прочети повече
Монтаж на стикери - сух метод
Преди да се запознаеш по-подробно с настоящия Наръчник с инструкции за монтаж и демонтаж, разгледай тази схема и научи как са обозначени пластовете, от които се състои всяка автомобилна декорация: Вземи точните размери на мястото за облепяне, след което закрепи там едната дълга страна на стикера с тиксо за фиксиране: 2. Отлепи ГЛАНЦОВИЯ ПРЕДПАЗИТЕЛ от лепящия гръб на стикера, както и горния предпазен слой (ТРАНСПОРТНО ФОЛИО), започвайки от страната, която е срещуположна на в..
0 коментари
Прочети повече
Автомобилно фолио за добър външен вид на вашата кола
Перфектна визия и уникален външен вид. Това са двата фактора, които всеки шофьор иска да постигне, когато става въпрос за неговата лична кола. Драскотините и бледата боя по автомобила, са способни да развалят  настроението на всеки от нас. Поради тази причина в грижите за външния вид на колата впрягаме всички усили и възможности – от качествени препарати за почистване до пастиране и препоядисване. Не винаги обаче резултатите успяват да покрият нашите очаквания. През последните години..
0 коментари
Прочети повече
Как да заличим с фолио следи от градушката по колата
Фолио, лепенки и стикери за  коли, когато вдъхновението ви „удари” след градушката Кога е идеалното време за тунинг на автомобила ви? Може би перфектният отговор е - когато имате средства, вдъхновение и време, за да се заемете точно с тази задача пред всички останали, които ви очакват. И ако перфектното време така и никога не идва, то често природата услужливо се намесва и вместо да ви „удари” вдъхновението, „удря” градушка. Целта е постигната донякъде – обликът на колата ви е промен..
0 коментари
Прочети повече